linky.sk

linky.sk – Outdoorové hotelové služby

Hotel, to nie je len ubytovanie a stravovanie. K hotelovým službám patria aj ďalšie veci či aktivity. Napríklad sú hotely, ktoré ponúkajú priamo vo svojich priestoroch wellness procedúry, sauny, bazény a podobne. A čo ak sa chcete ubytovať aj so svojimi deťmi? A chcete aby mali tiež zaujímavý program? Pre tento účel sú vhodné aktivity najmä vonku, mimo hotela.

Outdoorové zážitky ponúka svojim hotelovým hosťom hotel Partizán na Táloch. Tento hotel je ideálny pre pobyty s deťmi, vďaka prostrediu v ktorom sa nachádza a svojou vybavenosťou. Veď ktoré dieťa by si nechcelo vyskúšať napríklad také jazdenie na koni. Na Ajax farme sú k dispozícii jazdecké kone pre dospelých, a poníky pre deti, takže jazdenie si môže užiť celá rodina spolu. Okrem toho sú na farme aj iné menšie zvieratká, ako sú sliepočky, kohútiky, kuriatka, ovečky a brančeky, kozičky, moriaky a morky, húsky, zajačiky, kravičky, teliatka a niekoľko párov holubov.

Iný typ zážitku vonku zase ponúka lanový park Tarzánia. Je postavený z rôznych lanových prekážok, ktoré sú zavesené vo výške 5 až 7 metrov na stromoch. Súčasťou parku je tiež trasa určená pre menších, takže aj tu sa môže zabaviť celá rodina.